بانک اطلاعات خدمات تهیه غذا و آشپزخانه ها و مطبخ کشور

بانک اطلاعات خدمات تهیه غذا و آشپزخانه ها و مطبخ کشور
محتویات بانک اطلاعات خدمات تهیه غذا و آشپزخانه ها و مطبخ کشور کشور:
این مجموعه به صورت یک فایل پی دی اف 132 صفحه ای می باشد که اطلاعات به تفکیک استان و شهر (بر اساس حروف الفبا) مرتب شده اند.
این فایل، حدود 1585 واحد صنفی را شامل می شود. که در هر سطر، نام واحد صنفی – نام مدیر – تلفن – استان – شهر – آدرس نوشته شده است.
آدرس و شماره تلفن ثابت صنف خدمات آشپزخانه ها به تفکیک شهر و استان موبایل برخی ار فروشندگان عنوان فروشگاه نام فروشنده نوع فایل : PDF صحت اطلاعات : 70% تا 75% بروزرسانی تا آبان سال 1392 میباشد
اگر فروشنده عمده خدمات تهیه غذا هستید.
اگر بازاریاب عمده محصولات خدمات تهیه غذا  کشور هستید.
اگر به فروش بیشتر فکر میکنید.
بازاریابی تلفنی بهترین روش برای فروش محصولات میباشد.
با دریافت این گنجینه تجارت خود را متحول کنید.
کسب و کار خود را متحول کنید

10 نکته کاربردی درباره بازاریابی تلفنی
1- سعی کنید شاد بودن را در صدایتان منعکس کنید.
2- نباید مشتری را معطل بگذارید.
3- در مواقع مهم بهتر است ایستاده صحبت کنید.
4- به منشی ها خیلی احترام بگذارید.
5- گفتگو کنید و متکلم وحده نباشید.
6- گوشی تلفن را درست در دست بگیرید.
7- یادداشت برداری کنید.
8- از زبان بدن در پشت تلفن استفاده کنید.
9- همیشه بعد از مشتری گوشی را بگذارید.
10- واژه |سلام| به کار ببرید و از گفتن |الو| حتی الامکان خودداری کنید.
دانلود

Author: admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *